Hirdetés

Akciódús előzetes érkezett Chris Hemsworth és a Russo tesók Netflix filmjéhez

|

A Netflix következő darabja egy akciófilm lesz, méghozzá impozáns alkotógárdától.

Hirdetés

Ha már jelen állás szerint moziba menni nem fogunk egy darabig, a streamingszolgáltatókra legalább továbbra is számíthatunk kikapcsolódás gyanánt. Az Extraction, magyar címén Tyler Rake: A kimenekítés főhőse Chris Hemsworth, egy rettenthetetlen feketepiaci zsoldos, akinek egy drogbáró elrabolt gyerekét kell kihúznia a meglehetősen nagy pácból, pöröly helyett ezúttal lőfegyverekre támaszkodva a Netflix néhány hét múlva érkező akciófilmjében.

Hirdetés

A kimenekítés a Russo testvérek produceri felügyeletében készült, a rendezői teendőket pedig Sam Hargrave látta el Joe Russo forgatókönyve nyomán. Amennyiben ismerősen cseng a direktor neve, az azért lehet, mert ő a Marvel Moziverzum filmjeinek állandó kaszkadőrkoordinátora: az Amerika Kapitány: Polgárháborútól a Thor: Ragnarökön át a Bosszúállók: Végjátékig mindegyik produkción dolgozott, szóval bár rendezőként ez lesz az első nagyobb dobása, az akciójelenetek minőségét illetően már most minden okunk megvan a bizakodásra.

A címszerepet alakító Chris Hemsworth mellett a filmben szerepelni fog még Rudhraksh Jaiswal, Randeep Hooda, Golshifteh Farahani, Pankaj Tripathi, Priyanshu Painyuli és David Harbour is. A Tyler Rake: A kimenekítés egész pontosan 2020. április 24-én debütál a Netflixen, a magyar feliratos előzetes alatt pedig a film hivatalos plakátja is bevizsgálható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.