Hirdetés

Akciódús kalandtörténet lesz a Jonny Quest film

|

Hirdetés

Mint arról beszámoltunk május végén, Robert Rodriguezt ültették be a rendezői székbe Jonny Quest élőszereplős kalandjainak megvalósítására. Rodriguez a napokban az Alkonyattól pirkadatig sorozat közelgő második évadát reklámozta, de közben néhány kérdés erejére a meseadaptációról is nyilatkozott. Elmondása szerint a Jonny Quest-film hű marad a klasszikus meséhez, és egy igazi kalandfilmet fogunk kapni, tele akcióval. A legnagyobb különbség a Kémkölykökhöz képest az lesz, hogy míg azoknál a gyerekeken volt a hangsúly, addig a Jonny Quest-filmben a történeten lesz. Az már csak a pikantéria része, hogy a főszereplő történetesen szintén egy gyerek. Rodriguez többször is kihangsúlyozta, hogy a Jonny Quest nem egy klasszikus mesesorozat volt, hanem egy akciósorozat, és ezt szeretné szem előtt tartani a saját filmjében is. Ami pedig a korhatárt illeti, elsősorban PG-ben gondolkozik, de a sok akció miatt elképzelhető, hogy a besoroló bizottság végül a PG-13-re adja le a voksát. Ez egyelőre kissé ellentmondásosnak tűnik a rendező részéről – ha valóban egy komoly, az alapanyaghoz hű „gyerekfilmet” akar vászonra vinni, akkor eleve PG-13-ben kellene gondolkoznia. Nem is beszélve arról, hogy a célközönséget sem a mai gyerekek alkotnák, akiknek jó része nem is ismeri az eredeti mesesorozatot. Mindenesetre Rodriguez lelkesnek tűnik, és ez remélhetőleg majd visszaköszön a film minőségéből is. Nem csúszna le jóízűen a torkunkon egy újabb Kémkölykök variáció.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.