Hirdetés

Al Pacino is csatlakozott a Once Upon a Time in Hollywood stábjához

|

A színészóriás életében először dolgozik majd együtt Quentin Tarantinóval.

Hirdetés

Egyre inkább úgy tűnik, hogy egy rendkívüli csemege lesz Quentin Tarantino javában készülő filmje, a Once Upon a Time in Hollywood. Már korábban is tudtuk, hogy nem kis vállalkozásba kezdett a 90-es évek kultfilm-rendezője, amikor elmondta, hogy Hollywoodról akar egy korképet festeni, méghozzá az 1969-es évről, amely nem kevés fordulatot hozott nem csak a filmipar, de az amerikai társadalom számára is. Nem hiába esett Tarantino választása erre a korszakra, de egyre inkább igazolódik, hogy nagyon is tudja, mit csinál, hiszen egy bitang erős színészgárdára van szüksége ahhoz, hogy összehozza ezt a monumentális látleletet, de a Brad Pittet, Margot Robbie-t és Leonardo DiCapriót felvonultató csapathoz újonnan csatlakozó legenda, Al Pacino személye kétség kívül egy igazi filmrajongói csemegét ígér.

Hirdetés

Egyre inkább kezd kikristályosodni előttünk egy Ponyvaregényhez hasonló összefüggő kis univerzum, most, hogy megtudtuk, Pacino Marvin Shwarz szerepében tűnik majd fel, aki Leonardo DiCaprio karakterének lesz majd az ügynöke. Mint tudjuk Tarantinónak mindig is meg volt a sajátos karizmája, hogy a 70-es években feltörő sztárokat maga mellé tudja ragadni, így történt ez most Pacinóval is, de említhetnénk Burt Reynoldsot is, aki szintén ezt a monumentális projektet gyarapítja ikonikus személyével.

Pár napja jött a hír, hogy Damian Lewis (Az elit alakulat) nem mást, mint Steve McQueent alakítja majd, de ha ez nem lenne elég, feltűnik még Luke Perry, Emile Hirsch (egy hajszobrász szerepében), Dakota Fanning, Clifton Collins Jr., Keith Jefferson és Nicholas Hammond is.

Most már még nehezebbnek tűnik, hogy kivárjuk az a jövő augusztusban esedékes premiert. Mit gondoltok Al Pacino csatlakozásáról, illeszkedik a Tarantino-féle színészkánonba?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.