Hirdetés

Aladdin - hallgasd meg az Egy új élmény új változatát

|

Az élőszereplős Aladdin soundtrackje már beszerezhető, az egyik legismertebb dalához pedig klip is készült.

Hirdetés

Hamarosan mozikba kerül a a Disney egyik klasszikus rajzfilmjének feldolgozása, az élőszereplős Aladdin. A projekt leginkább a Will Smith által alakított Dzsinn miatt került a figyelem középpontjába, pedig az is legalább ennyire érdekes, hogy a filmet Guy Ritchie (Blöff, Sherlock Holmes) rendezte, aki úgy hív minket nosztalgiázni, hogy fel is frissíti ezt a varázslatos történetet. 

Hirdetés

Ennek egyik ékes bizonyítéka az Aladdin soundtrackje, amelyben természetesen helyet kaptak a kultikussá vált dalok, csak éppen modern köntösbe öltöztették őket. Az egyik legismertebb tételt, az Alan Menken komponálásában és Tim Rice szövege alapján készült A Whole New Worldöt (magyarul Egy új élményt) például Zayn és Zhavia Ward előadásában hallhatjuk, amelyhez készült egy klip is: 

Az album már előrendelhető a Spotify-on, a Google Play-en, a YouTube-on és hasonlókon keresztül, a fenti feldolgozás mellett pedig tartalmazni fog egy olyan új dalt is, amelyet Menken és a Kaliforniai álom (La La Land) zeneszerző párosa, Benj Pasek és Justin Paul közösen álmodtak meg. 

Az Aladdint május 23-tól nézhetitek meg a hazai mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.