Hirdetés

Alakul a Christian Bale-féle Enzo Ferrari film

|

Hirdetés

Egészen elképesztő, de Michael Mann (Az utolsó mohikán, Miami Vice, Ali, Collateral, Közellenségek, Blackhat) már 15 éve szeretné összehozni az Enzo Ferrariról, a Ferrari autógyár alapítójáról szóló életrajzi filmjét, viszont nemrég kicsit felgyorsultak a dolgok a projekt körül azzal, hogy Christian Bale vállalta a főszerepet, valamint az sem elhanyagolható, amit a The Hollywood Reporter most kiderített. A THR szerint az Enzo Ferrari mozi a Paramount Pictures berkein belül valósulhat meg, a címszereplő feleségét, Laura Dominicát pedig nem kisebb név játszhatja el, mint Noomi Rapace (Prometheus, A tetovált lány). Az életrajzi film alapjául Brock Yates 1991-ben megjelent könyve, az Enzo Ferrari: The Man, The Cars, The Races, The Machine szolgál, a történet pedig természetesen az ikon életútját hivatott elmesélni, beleértve a kapcsolatát a törvénytelen fiával és a pályafutásának felemelkedését is.

enzoyoung-1024x701
A sajtóközlemény szerint az Enzo Ferrari film nagyban fókuszál majd az 1957-es évre is, mikor egy Ferrari modell balesetet szenvedett a futam alatt Olaszországban és megölt kilenc gyalogost, beleértve gyerekeket is. A forgatás jövő nyáron kezdődhet Olaszországban, méghozzá 80 milliós büdzséből.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.