Hirdetés

Alakul a Horrorra Akadva 5 stábja

|

A Horrorra Akadva ötödik részének stábja kezdi elnyerni végleges formáját, hiszen a rendezőről már korábban beszámoltunk, de most a főszereplők kiléte is kezd körvonalazódni.

Hirdetés

Malcolm Lee (Téglatesó, Kavaró korisok) vállalta el a Horrorra Akadva 5 rendezését, de a korábbi részeket jegyző David Zucker marad a produceri poszton és a forgatókönyvbe is besegített az író triónak (John Aboud, Michael Colton és Stephen Leff). Az E! Online tudni véli, hogy Charlie Sheen már biztosan visszatér, annak ellenére, hogy a negyedik epizódban kinyírták. Szintén csatlakozik hozzá a sokak által utált, de többek által kedvelt Lindsay Lohan is, aki még állítólag nem írt alá, de minden bizonnyal övé lesz a szerep. Anna Farris biztosan nem fog visszatérni, de Aashley Tisdale (High School Musical filmek) egyértelműen benne lesz. A forgatás most augusztusban kezdődik és 2013. április 19-én küldenék moziba a Horrorra Akadva 5-öt. A film kifigurázásnak középpontjában a pletykák szerint a Fekete hattyú című film áll majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.