Hirdetés

Alakul a World War Z stábja

|

Max Brooks nagy sikerű regényének filmadaptációját a tavalyi Comic-Con-on jelentették be, akkor kissé kétkedve fogadtuk a dolgot de egyre inkább ígéretesnek tűnik ez a zombi-apokalipszis.

Hirdetés

A Libri mostanában dobta ki a magyar piacra is Max Brooks könyvét World War Z - Zombiháború néven, de Marc Forster-t ez csak annyiban érinti, hogy az eredeti példányból rendezi a filmet. Forster korábban a Szörnyek keringőjét, a Quantum csendjét, a Felforgatókönyvet és a Papírsárkányokat hozta és mindegyik minőségire sikerült, így valószínűleg a World War Z is jó kezekbe került. A főszereplő nem más, mint Brad Pitt, aki a zombiháború után készít interjúket a túlélőkkel és ezekből tudhatjuk meg pontosan, hogy mik is történtek az apokalipszis alatt. Pitt mellé mostanság jelentették be James Badge Dale-t (A tégla, The Pacific), aki elsőként figyelmeztetett mindenkit a járvány kitöréséről, de nem hittek neki. Aláírt még Anthony Mackie is, aki legutóbb a Sorsügynökségben bizonyított Matt Damon oldalán, de megfordult olyan sikerfilmekben is, mint a 8 mérföld, A mandzsúriai jelölt vagy éppen A bombák földjén és a Sasszem-ben. Érdekességképpen megemlítem, hogy a World War Z-t részben Magyarországon is forgatják...Várható megjelenés: 2014.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.