Hirdetés

Alakulnak a Universal szörnyei

|

Alex Kurtzman és Chris Morgan írók elkezdik a Universal szörnyeinek közös univerzumát építeni, méghozzá egy új Múmia filmmel.

Hirdetés

Tavaly hallhattatok róla először, hogy a Universal stúdió felbérelte Roberto Orci és Alex Kurtzman írókat, hogy alkossák meg a házon belüli szörnyek közös univerzumát, amelyben olyan szörnyetegek kapnak helyet, mint Frankenstein lénye, Dracula, a Múmia és a többi. Nemrég Orci és Kurtzman elhatározta, hogy külön utakon járnak, ezért a Universal Monsters projekt forgatókönyvét Kurtzman mellett Chris Morgan segíti tovább. A stúdió hasonlóan epikus egyesülést szeretne látni a szörnyeivel, mint amit a Bosszúállókkal vitt véghez a Marvel.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.