Hirdetés

Alan Cumming stílusosan utasította vissza a Harry Potter franchise-t

|

A skót színész elküldte melegebb éghajlatra a nevetséges gázsit kínáló producereket.

Hirdetés

Nem a közelmúltban volt, de amikor annak idején a Warner Bros. a Harry Potter széria második részének, a Titkok Kamrájának a soron következő sötét varázslatok kivédése tanárát kereste, Alan Cumming is rajta volt a stúdió radarján. A skót színész a napokban osztotta meg, hogy miként is mondott nemet a producerek ajánlatára.

"Nem utasítottam vissza őket, hanem elküldtem őket a p.csába. Ugyanaz volt az ügynökünk Rupert Everett-tel, akit természetesen még jobban megfizettek volna a szerepért. Egyszerűen hülyére vettek engem és a szemembe hazudtak. De ha már hazudik az ember, legalább csinálná okosan. Akkor mondtam nekik, hogy húzzanak a p.csába, és biztos voltam benne, hogy Rupert fogja megkapni a szerepet."

Végül a producerek nemcsak Cummingot, hanem Everettet is bepalizták, hiszen Gilderoy Lockhart professzort Kenneth Branagh alakításában láthatták viszont a rajongók.

Hirdetés

Bár úgy tűnik, hogy Cumming nyilatkozata minden előzmény nélküli, a kontextushoz hozzátartozik, hogy Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek sztárja alig egy hete nyílt meg egy esetleges franchise reboot kapcsán, melyben kitért arra, hogy kire esne a választása, amennyiben ismét megfilmesítenék a varázslók csodagyerekének kalandjait. Az alábbi vallomás minden bizonnyal nemcsak a rajongók, hanem a színészek körében is feléleszthette a pislákoló parazsat. 

"Siriust vagy Lupint alakítanám szívesen. Ezt a két karaktert mindig is nagyszerűnek tartottam. Természetesen van személyes vonzata is ennek, mivel amikor az őket alakító színészekkel játszottam együtt, azok mai napig a legkedvesebb emlékeim közé tartoznak."

Szerintetek mikor érik meg az idő, hogy újra Harry Potter filmekre látogathassunk el a mozikba?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.