Hirdetés

Alan Tudyk szerint visszatérhetne a Firefly

|

Hirdetés

A megboldogult Firefly/Serenity hajójának kormányosa, Alan Tudyk úgy gondolja, hogy a széria vissza fog térni. Ezt az idei Comic-Conon jelentette ki az egyik interjúban.  Állítása szerint a sorozat tizedik évfordulóján (3 évvel ezelőtt) az alkotó, Joss Whedon úgy fogalmazott, hogy "a fájó búcsú pont akkor jött el, mikor már pont révbe ért a széria és nem szabadott volna hozzá nyúlni." Alan Tudyk párhuzamot vont a Firefly és a Keresztapa III között:

A 2002-es western beütésű sci-fi sorozat indokolatlan kaszálása tette hírhedtté a Fox csatornát, melyet a fanok azóta is hevesen szidalmaznak. Hogy ne keseregjenek, Joss Whedon pár évre rá összedobta a Serenity c. filmet, ami folytatásként a szálak elvarrására szolgált. De ez sem váltotta be teljesen a hozzá fűzött reményeket. A széria népszerűsége sosem csökkent, sőt, az internet segítségével egyre nőtt és nő a mai napig a rajongótábora, ezért a folytatás iránt egyre nagyobb az igény az eltelt 12-13 (a film esetén 10) év ellenére is. Annak ellenére, hogy Tudyk hisz a sorozat jövőjében, semmilyen előkészületet nem tettek még erre.  Igaz, a kijelentése akár jelenthetne is egy halvány reménysugarat, de sajnos Joss Whedon sem gondolja úgy, hogy vissza fog térni. Talán egy kicsit enyhíthet a rajongók szívfájdalmán a nemsokára induló Con Man, Nathan Fillion és Alan Tudyk legújabb vígjátéksorozata, ami tulajdonképpen nem lesz más, mint a Firefly iránti nosztalgia komikusabb változata.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.