Hirdetés

Elhunyt Alan Young, Dagobert bácsi hangja

|

A Kacsamesék és a Mister Ed sztárját 96 éves korában érte a halál.

Hirdetés

A veterán színészt, szinkronművészt és rádióst sokan a Mr. Ed című 60-as évekbeli szitkomból ismerték Wilbur Post karaktere miatt, de még ennél is többen szerették Dagobert McCsip, azaz Dagobert bácsi szinkronjáért a Kacsamesékben. A Disney karakterét ő szólaltatta meg a filmekben, sorozatokban és videojátékokban egyaránt, saját neve alatt futó műsora, a The Alan Young Show pedig egy Emmy-díjat is kiérdemelt. 

Hirdetés

A CNN jelentése szerint Alan Young csütörtökön hunyt el. A halál 96 éves korában, a gyerekeivel az oldalán érte otthonában, Woodland Hillsen, Kaliforniában, ahol az elmúlt négy évet töltötte. Nyugodjék békében! Emlékezzünk rá a Kacsamesék angol főcímével: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.