Hirdetés

Ál/Arc után szabadon - Cage és Travolta újra együtt! (Update)

|

Legendás pároshoz kell visszaterelnem gondolatunk sebes folyását - Nicolas Cage és John Travolta mondhatni egy remek sikerszériájukban hozták össze az Ál/Arc-ot és most ismételni szeretnének...

Hirdetés

Persze nem a megnevezett legendás művet készítenék el újra vagy folytatnák, ó dehogy! A Shrapnel egyfajta akció és thriller keverék lenne, amiben mindkettejük neve felmerült. A rendezői posztot a Die Hard részekkel és Predátorral már bizonyító John McTiernan töltheti be, a forgatókönyvet még 3 éve körmölte le Evan Doughterty, a sztori pedig két háborús veterán történetét meséli el. A páros amerikai része egy vadászatban megsebesíti szerb emberünket, akit jól ott is hagy haldokolni, de nem számol vele, hogy utóbbi felgyógyul és bosszút esküdik. A szerb úriember utánaered majdnem-gyilkosának és elkezdődik a harc a túlélésért... Remek párosítás lehetne ez a szerep Cage-nek és Travolta-nak, McTiernan sem rossz választás és állítólag (de psszt!) a szkript is fergeteges. Zöld lámpa és készíthetik!

Update: Nicolas Cage érthetetlen módon dobbantott a projekt éléről, helyette Robert De Niro mehet John Travolta ellen. A címet Shrapnel-ről átnevezték Killing Season-re, rendező tekintetében pedig kilépett John McTiernan és helyére jött A szellemlovas készítője, Mark Steven Johnson.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.