Hirdetés

Alec Baldwin visszautasította egy Marvel gonosztevő szerepét

|

Miközben a Marvel bővíti filmes univerzumát, egyre több színészt keresnek meg jövőbeli szerepekkel. Alec Baldwin elárulta, hogy neki is felkínálták az egyik gonosztevő szerepét.

Hirdetés

Mikor megkérdezték, hogy a stúdió érdeklődött-e utána valaha, azt válaszolta: "Igen, de nem fogom elárulni melyik filmhez. Nem akarom, hogy valaki visszamondja a szerepet, mert először mást választottak. De arra kértek, hogy játszak el egy ellenséget az egyik ilyen Marvel képregényes filmben." Majd folytatta: "Nem értem rá. Azt akarták, hogy egy maghatározott időben dolgozzak. És a feleségem terhessége miatt, idén nyáron két filmet is vissza kellett utasítanom, amikben szívesen szerepeltem volna."

Így rejtély marad, hogy melyik filmben tűnt volna fel Baldwin, ám a legesélyesebbek A csodálatos Pókember 2, Amerika Kapitány: A tél katonája, X-Men: Az eljövendő múlt napjai és a Galaxis Őrzői.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.