Hirdetés

Aleister Arcane - Jim Carrey és Eli Roth horrort készítenek

|

Úgy tűnik, hogy a gumiarcú komikus komolyabb projektek felé kezd kacsintgatni, ugyanis a True Crimes című krimi után most egy horrorfilm főszerepére vállalkozott.

Hirdetés

Jim Carrey több alkalommal is bizonyította, hogy a drámai szerepek legalább annyira jól állnak neki, mint a komédiák. A fantasztikus Burt Wunderstone, a Ha/Ver 2 és a Dumb és Dumber kettyó után most ismét komolyabb vizekre evez, méghozzá minden eddiginél komolyabbra. A True Crimes nevezetű krimi mellett ugyanis a Motel filmek rendezőjével dolgozhat együtt annak új horrorján, amely valójában egy adaptáció. 

Hirdetés

Eli Roth ugyan bukta az óriáscápás Meget, azonban helyette ledirigálhatja Bruce Willis főszereplésével a Bosszúvágy remake-et és jelen hírünk tárgyát, Steve Niles 2004-es, Aleister Arcane című képregényének feldolgozását a Steven Spielberg kezében lévő Amblin Entertainment támogatásával.A forgatókönyvet Jon Croker (A fekete ruhás nő 2: A halál angyala) írja. Carrey nem csak főszereplőként, hanem producerként is kiveszi a részét a projektből, amelynek története Aleister Green nevű meteorológusról szól, aki 25 évig dolgozott időjárás-bemondóként és egyben lelkes tagja volt a helyi sci-fi és horror rajongók közösségének. Járatos volt mindenben, ami a természetfelettihez kapcsolódik és újra divatba hozta Los Angelesben az okkultizmust.

Halloween éjjelén mindig a kitalált személyisége, Aleister Arcane volt a csatorna horrorfilm fesztiváljának házigazdája. Néhány évvel később ajánlatot kapott és visszatért szülővárosába, az oklahomai Jacksonba, azonban a helyieknek egyáltalán nem tetszett a durva és véres műsor. Végül elfajultak a dolgok, tönkre tették az életét, viszont halálos ágyán megátkozta a várost, aminek komoly következményei lettek. Ha kíváncsiak vagytok a teljes sztorira, itt eltudjátok olvasni magyarul

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.