Hirdetés

Alex Cross - Befutottak a legelső képek

|

Észveszejtő képek érkeztek az Alex Cross című adaptációból, és nem véletlenül használtam ezt a kifejezést: Matthew Fox valami olyat művelt magával, amire nincs szó, sem több szóból álló kifejezés!

Hirdetés

November nyolcadikán kerül a hazai mozikba az Alex Cross című thriller, amelynek címszerepét az Amerikában komikus szerepeiről ismert Tyler Perry játszhatja el. A Rob Cohen (Halálos Iramban, xXx) rendezésében készülő adaptációban egy sorozatgyilkos és egy nyomozó macska-egér harcát láthatjuk. A bűnözőt a sokkoló kinézettel bíró Matthew Fox viszi vászonra, mellette olyan színészekkel találkozhatunk, mint Edward Burns (Ryan közlegény megmentése), Jean Reno (Ronin, Leon, a profi) és Rachel Nichols (Star Trek, G.I. Joe). Nem véletlen, ha ismerős az Alex Cross név, ugyanis karaktere felbukkant már A pók hálójában és A gyűjtő című thrillerekben is, akkor Morgan Freeman keltette életre a nyomozó idősebb változatát.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.