Hirdetés

Sorozatos rendezőt kap a Mulan

|

A filmek terén tapasztalatlan rendezőre bízták a Mulan élőszereplős változatát.

Hirdetés

A Disney Mulan élőszereplős változata már ott tart, hogy nagyon kellene már az a rendező, meg is keresték Ang Lee-t, hátha elvállalja, de végül nem sikerült megegyezni vele. Lee egy későbbi interjúban bevallotta, hogy a figyelmét egyelőre a boxolós Thrilla In Manila felé fordítja és nagyon sajnálja, de nem fér bele az idejébe.

Hirdetés

Végül szorgos keresés után kiválasztották Alex Graves-t, aki a filmekben nem annyira tapasztalt, mert szinte csak sorozatokat rendezett, például az új Taken sorozat pilotját vagy olyanokat, mint a Homeland, a Kártyavár, a Bloodline, a Szégyentelenek vagy éppen a Trónok harca, utóbbiból nem akármelyik epizódokat, hisz az ő keze közül került ki a "The Mountain and the Viper" (4x08) és a negyedik évadzáró "The Children", illetve a "Breaker of Chains" (4x03).

A Mulan valamikor 2018-ban fog mozikba kerülni és ugyan a főszereplő kiválasztása még várat magára, de szerencsére már nem sokáig és abba Graves is aktívan részt fog venni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.