Hirdetés

Alexander Skarsgard lehet A szürke ötven árnyalatának főszereplője

|

Miután Charlie Hunnam időegyeztetési problémák miatt a múlt héten elhagyta A szürke ötven árnyalata projektjét, Sam Taylor-Johnson rendező kétségbeesetten keresi, hogy melyik hollywoodi szépfiú lenne ideális Christian Grey megtestesítésére.

Hirdetés

A legújabb pletykák szerint Alexander Skarsgard és Jamie Dornan a legesélyesebb a főszerepre. Skarsgard a True Blood sorozatból, vagy a Szalmakutyák remake-ből lehet ismerős. Dornan pedig az Egyszer volt, hol nem volt sorozatban alakította Graham seriffet. További jelöltek még Theo James és Christian Cooke is. A film bemutatóját 2014. augusztus 1-re időzítették. Szerintetek ki lenne a legmegfelelőbb a főszerepre a felsoroltak közül? Vagy más jelöltetek van?  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.