Hirdetés

Alfonso Cuarón besegít Andy Serkisnek A dzsungel könyve filmben

|

Hirdetés

A hírek szerint Alfonso Cuarón is csatlakozik Andy Serkis A dzsungel könyve projektjéhez, de mint csak segítő kéz lesz jelen. A filmet nem olyan régen kellett átidőzíteni 2018-ra, mert túlságosan egybelógott volna az éppen most vetített verzióval. Eddig a Jungle Book: Origins néven futott, de aztán átnevezték csak simán A dzsungel könyvére. Elméletileg Cuarón szerepe a rendezésben nem lesz feltüntetve hivatalosan, és tényleg csak segítő kezet nyújt a debütálni készülő Andy Serkisnek, aki persze Baluként szerepelni is fog filmjében. Ez egyébként a stúdió utasítása volt. Serkisen kívül Christian Bale, Cate Blanchett, Benedict Cumberbatch, Jack Reynor és Tom Hollander is feltűnik majd. Reméljük a legjobbakat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.