Hirdetés

Alice Tükörországban - Karakterposzterek érkeztek

|

Hirdetés

Miután a Disney olyan rendes volt, hogy először darabokban mutatta meg az Alice Tükörországban előzetesét, pár napja viszont végre teljes hosszúságában is kiadták. A film marketing kampánya durván indít, mert azonnal karakterposzterekkel is megdobtak minket a videó mellé. Gyakorlatilag mindenki, aki fontos megkapta a sajátját: Johnny Depp (Kalapos), Mia Wasikowska (Alice), Anne Hathaway (Fehér királynő), Helena Bonham Carter (Vörös királynő) és Sacha Baron Cohen (Time). [gallery ids="71172,71171,71170,71168,71169"] Talán a legfontosabb, hogy nem Tim Burton rendezi a folytatást, a helyét James Bobin (Muppets Most Wanted) veszi át, viszont nincs ok aggodalomra, mert marad a green screenes cukormáz kinézet. A visszatérők mellett helyet kap még Sacha Baron Cohen (félig ember, félig óra és a kalapos apja) és Rhys Ifans (Zanik Hightopp). Sajnos Stephen Fry, Michael Sheen, Alan Rickman és Timothy Spall továbbra is csak a hangjukat kölcsönzik. Premier 2016, május 27-én, sima és IMAX 3D-ben is. (Na, mi az, amit a kezükben tartanak?)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.