Hirdetés

Alice Tükörországban - LSD mámoros az új előzetes

|

Hirdetés

Nem tudjuk, hogy milyen tudatmódosító szereket fogyasztott az Alice Tükörországban stábja, de James Bobin rendező és a producer Tim Burton biztos minddel élt. A sztoriból többet tudhatunk meg, Alice ráadásul egy elmegyógyintézetben ébred - ha nem Disney lenne, akkor innen indulna egy jó kis horror - ahol befigyel Andrew Scott is, hogy aztán a Bölcselő elvezesse Tükörországba, hiszen barátai - élükön a Kalapossal - megint nagy bajban vannak, és a Vörös Királyné is ott sertepertél a környéken. A fő ellenlábast ezúttal Sacha Baron Cohen alakítja, akitől ezúttal nem kell semmilyen testnedves poénra számítanunk, a Bölcselő hangját élete egyik utolsó munkájában Alan Rickman szolgáltatta, de Scott és Cohen mellett Rhys Ifans is a stábot erősíti. Ez a már túl színezett trip viszont kérdéses, hogy mennyire lesz nyerő az amerikaiaknál, hiszen az első rész anno elsőként lovagolta meg az Avatar keltette 3D hullámot (1 milliárd dollár felett is végzett), de ez már immár 6 éve volt, ami egy folytatás esetében nagy idő, Johnny Depp neve sem akkora nézőmágnes, mint egykor, ráadásul egy napon, május 27.-én érkezik az X-Men: Apokalipszissel, amely valamelyikük kényszerű elvérzésével fog járni és a fentiek alapján Alice szénája áll rosszabbul. Mindenesetre kíváncsian várjuk, hogy a mozik büféi mikor veszik fel a tudatmódosítókat a menüik kínálatába, mert nagyon úgy fest, hogy kelleni fog hozzá, elég ha csak megnézitek az alábbi képeket vagy posztereket. Vagy mi látnánk rosszul? https://www.youtube.com/watch?v=oF3VaWUFccA [gallery columns="5" size="full" ids="84805,84804,84801,84803,84802"]   [gallery columns="4" ids="84799,84798,84797,84796"]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.