Hirdetés

Alice Tükörországban történő kalandja még mindig delíriumosnak tűnik

|

Hirdetés

A Super Bowl alkalmából az elmúlt napokban az Alice Tükörországban LSD tripjére emlékeztető újabb kalandjához két TV Spot is napvilágot látott. Ezek közül az egyik stílusosan órakegyegésre van vágva, miközben a nemrég elhunyt Alan Rickman orgánuma hallható élete utolsó mozijában, mint Bölcselő. Az ezúttal csupán Tim Burton produceri felügyelete alatt készülő moziba természetesen a címszerepet alakító Mia Wasikowska mellett visszatér Johnny Depp, Helena Bonham Carter és újonnan csatlakozott a stábhoz Sacha Baron Cohen is, akik már jól ismerik egymást a Sweeney Todd óta. A delíriumos mozira májusig kell várnunk. https://www.youtube.com/watch?v=w8hcldZ8T8s https://www.youtube.com/watch?v=gb0CYcNOhgA

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.