Hirdetés

Alice Tükörországban - "Túl sokáig voltál távol Alice!" TV Spot

|

Hirdetés

A Disney kirakott a Twitterre egy új TV Spotot az Alice Tükörországbanhoz, mert ennek valószínűleg nem vettek reklámidőt az 50. Super Bowlra, mert biztos az Amerika Kapitány: Polgárháborúnak tartogatják a félpercenkénti 4 millió dollárt (meg persze a Dzsungel könyvének). Mondjuk eddig különnösebben nem erőltették meg magukat, volt egy előzetes, meg pár poszter, pedig a premier május 27-én lesz. https://www.youtube.com/watch?v=dX-bT1SdKj8 A történet Lewis Caroll klasszikus sztoriját fogja feldolgozni, és a korábbi szereplők mind visszatérnek egy újabb kalandra, ami némi időutazást is megkíván majd tőlük. A főszerepben: Mia Wasikowska, Johnny Depp, Anne Hathaway, és Helena Bonham Carter, újonnan csatlakozik még Sacha Baron Cohen és Rhys Ifans, illetve olyan színészek kölcsönzik még a hangjukat, mint Stephen Fry, Alan Rickman, Toby Jones, Michael Sheen, Timothy Spall, Paul Whitehouse és Barbara Windsor. A folytatást természetesen ismét Tim Burton rendezi.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.