Hirdetés

Alicia Silverstone szívesen visszatérne Batgirl szerepében

|

Az egykori Batgirl újra Gotham védelmére sietne, ha megkérnék rá.

Hirdetés

A Bosszúállókat rendező Joss Whedon most egy DC filmet igyekszik tető alá hozni, ami Batgirlt állítaná a középpontba. Joel Schumacher legendásan rossz Batman és Robinja óta nem láthattuk Barbara Gordont élőszereplős formában megelevendeni a nagyvásznon, de most húsz évvel később szívesen megnéznénk a karakter egy kidolgozottabb verzióját a DC Bővített Univerzum keretein belül.

Hirdetés

Ha Whedon filmje végre összeáll, akkor az elsőszámű kérdés az lesz, hogy ki fogja alakítani a címszereplőt? Nos, a karaktert eredetileg megformáló Alicia Silverstone nem ijedne meg a felkéréstől:

"Úgy érzem, hogy ma már sokkal jobb Batgirl lennék, mint akkoriban voltam. Élvezném, ha újra megpróbálhatnám. Érettebb és jobb színésznő lettem. Biztos vagyok benne, hogy most már sokkal többet tudnék kihozni a szerepből. Szinte még gyerek voltam. Egészen más volt. Persze már akkor is élveztem a játékot és azt hiszem most is jó móka lenne."

Silverstone elárulta, hogy azért egy dolgon ha lehet változtatna. Elmondása szerint a jelmez nagyon kényelmetlen volt, ezért jobban örülne valami olyannak, amiben le tud ülni és esetleg el tud menni pisilni.

Nem túl sok esélyt látunk arra, hogy Silverstone neve egyáltalán felbukkanjon a jelöltek listáján, már csak azért sem, mert Whedon korábban elmondta, hogy talán egy teljesen ismeretlen színésznőt válogat be a szerepre. Persze ez még nem zárja ki azt, hogy Alicia Silverstone felbukkanjon legalább egy cameóra a filmben, hiszen a korábbi Batgirl erre a felkérésre is szívesen mondana igent.

Ti melyik színésznőt tudjátok elképzelni Batgirl maszkja alatt?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.