Hirdetés

Alien 5 - Michael Biehn is visszatér?

|

Hirdetés

Az elmúlt hónapok egyik legnagyobb szenzációja egyértelműen az volt, hogy Neill Blomkamp (District 9, Elysium - Zárt világ) készíti a következő, szám szerint ötödik Alien filmet a 20th Century Fox teljes támogatásával és Sigourney Weaver bevonásával. Blomkamp nem sokkal később lelkesen azt nyilatkozta, hogy az új Alien a Bolygó neve: Halál folytatása lesz figyelmen kívül hagyva a harmadik és negyedik részt. Később a rajongók felháborodására reagálva visszakozott, miszerint az Alien 5 nem fogja felülírni a korábbi részeket, csupán arról van szó, hogy az első két Alien a kedvence, ezért azt szeretné, ha a folytatás ezekhez kapcsolódna közvetlenül. De mégis mit jelent ez a lehetőségekre nézve? Például visszatérhetnek olyan karakterek, akiknek másképpen nem lenne rá lehetőségük. Ilyen szereplő például Michael Biehn is.

5kBDMWY
A koncepciós rajzokon, amiket Blomkamp korábban megosztott Weaver mellett Biehn is feltűnik Hicks tizedesként. Bár a történetről még mindig nem tudunk semmit azon kívül, hogy méltó befejezést adna Ripley-nek, arra jó esély van, hogy Hicks is visszatér, ugyanis a Digital Spy-nak azt nyilatkozta a rendező Weaverre és Biehnre utalva, hogy "Remélhetőleg látjuk őket." A dolgot a színész is megerősítette hétvégén a Pensacola Comic-Conon, ahol egy Reddit felhasználó, egy bizonyos Sskywarpe rákérdezett nála és Biehn elárulta, hogy felvette a kapcsolatot az illetékesekkel a visszatérésével kapcsolatban. Egy másik rajongó azt kérdezte tőle, hogy benne lesz-e a filmben, mire azt válaszolta, hogy "Úgy néz ki!". Nyilvánvalóan ez nem jelent semmiféle hivatalos megerősítést, de jó esély van rá, hogy viszontláthatjuk majd Hickset az Alien 5-ben. Már csak az a kérdés, hogy Blomkamp miképpen hozná őt vissza?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.