Hirdetés

Alien 5 - Van egy újabb visszatérőnk!

|

Hirdetés

Az utóbbi időben Ridley Scott Prometheus 2-jétől, vagyis az Alien: Paradise Lost-tól volt hangos a sajtó, amelynek forgatása 2016. februárjában kezdődik és Scott még a már egy ideje csendesen formálódó, Neill Blomkamp-féle Alien 5 előtt akarja mozikba küldeni. Persze az, hogy kevesebb hír érkezik az Alien 5 felől, még nem jelenti azt, hogy gond lenne, amit a rendező legújabb Instagramm üzenete is alátámaszt. Blomkamp ugyanis mutatott egy képet, amin egy újabb visszatérőt vehetünk szemügyre Sigourney Weaveren és Michael Biehnen kívül: üdvözöljétek az M41A impulzus karabélyt.  

We all knew there would be pulse rifles. Obviously. Now with added RIS

Brownsnout (@neillblomkamp) által közzétett fénykép,

A 10 mm-es, impulzus-működtetésű, léghűtéses automata karabély leginkább James Cameron 1986-os sci-fi klasszikusából, a Bolygó neve: Halálból lehet ismerős, de felbukkant a Végső megoldás: Halál végén és számos videojátékban, így többek között az Aliens: Colonial Marines-ban is. A fegyver valójában egy Thompson géppisztoly és egy Franchi SPAS 12 sörétes keveréke, futurisztikus külcsínnel, de a fenti képen látható változat kapott egy lézeres célzót is. Az Alien 5 (nem hivatalos cím) 2018-ban debütálhat.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.