Hirdetés

Alien: Covenant - Demián Bichir is csatlakozik

|

Hirdetés

A Deadline szerint még egy színész csatlakozik az Alien: Covenant stábjához, aki nem más, mint a jelenleg igen szép karriert futó Demián Bichir. A karaktere egyelőre még rejtély, de az Aljas nyolcas után senki se számít tőle csak beugró szerepre. A casttal kapcsolatban újra felvetődött Noomi Rapace szerepeltetése is, ám ez inkább csak pletyka szintjén van. Ridley Scott február elején még úgy nyilatkozott róla, hogy nem lesz a színésznő tagja a stábnak, persze ez azóta változhatott. Demián Bichiren kívül Michael Fassbender és Katherine Waterston tűnik majd fel biztosan a Promeheus folytatásában. Valamint egyeztetés folyik Danny McBride-dal is, aki még nem erősítette meg csatlakozását.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.