Hirdetés

Alien: Covenant - Feltűnik egy régi ismerős is

|

Hirdetés

Habár Ridley Scott filmje a Prometheus nemzetközi szinten 400 millió dollárt szerzett a bevételekből, az Alien filmsorozat rajongói mégis csalódottan távoztak a mozitermekből, amikor kiderült, hogy a klasszikus Xenomorph nem jutott szerephez, helyette inkább a lény egy más formáját láthattuk csupán pár másodperc erejéig a film legvégén. Scott legújabb nyilatkozatában elárulta, hogy a helyzet gyökeresen meg fog változni a Prometheus folytatása, az Alien: Covenant esetében. A Covenantban ugyanis vissza fog térni a klasszikus, H.R. Giger elképzeléséből született Xenomorph minden rettegett formájában.

Minden formájában visszatér. A tojás, a face-hugger (A tojásból kikelő parazita lény), a chestburster (A Xenomorph lárva formája, amely a mellkason keresztül távozik a gazdatestből.) és a nagyfiú is.
Az Alien: Covenant a Prometheus-szal kezdődő előzmény trilógia második felvonása lesz és már közvetlenül kötődni fog a klasszikus, 1979-ben készült Nyolcadik utas a halálhoz. A történet egy Covenant nevezetű telepes hajó legénységéről fog szólni, akik a galaxis másik felében felfedeznek egy ismeretlen bolygót, amiről elsőre azt hiszik, hogy maga a felderítetlen paradicsom, de valójában egy sötét és könyörtelen világ, amelynek lakója a szörnyű véget ért Prometheus küldetés utolsó túlélője az android, David. A történetről a következőket mondta Scott:
A tervezők bolygójára érkeznek és találkoznak azzal a lénnyel, amit megalkottak. Miért csinálták? Miért alkotnának egy ilyen szörnyű lényt? Bio-mechanikus lénynek, fegyvernek tűnt. A film ezekre a kérdésekre választ fog adni és újra bemutatja az alient is.
A forgatókönyvet Jack Paglen (Transzcendens) és Michael Green (A zöld lámpás) készítik. Michael Fassbender és Noomie Rapace is visszatérnek a Prometheus-ból megismert karaktereik szerepében, viszont Rapace csak egy kameó erejéig lesz majd látható. A 20th Century Fox gondozásában készülő Alien: Covenant 2017. október 6-án kerül majd a mozikba. [caption id="attachment_74331" align="aligncenter" width="1024"]
Az Alien: Covenant első hivatalos képe.
Az Alien: Covenant első hivatalos képe.[/caption]
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.