Hirdetés

Alien: Covenant - Itt a dátum és a hivatalos leírás is

|

Hirdetés

Először Prometheus 2-ként hivatkozott rá a sajtó, majd Ridley Scott belebegtette az Alien: Paradise Lost nevet, később felbukkant egy újabb elnevezés. Most a 20th Century Fox kiadott egy hivatalos közleményt arról, hogy a projekt pontos neve (ami nem összetévesztendő a Blomkamp-féle Alien 5-tel), valamint már ismerjük a premiert és kaptunk egy szinopszist is. A kiadó megerősítette azt, amiről Scott tegnap beszélt, vagyis a hivatalos cím Alien. Covenant lett, ami pedig a megjelenést illeti, 2017. október 6-án számíthatunk rá, ekkor a Warner Bros. Dzsungel könyvével kell majd megküzdenie a pénztáraknál. Ezenkívül van egy hivatalos szinopszisunk is az Alien: Covenant-hoz:

Ridley Scott az Alien: Covenant-tal visszatér ahhoz az univerzumhoz, amit ő teremtett az Aliennel. Ez a Prometheus-szal kezdődött előzménytrilógia második fejezete, amely közvetlenül fog kapcsolódni a rendező 1979-es sci-fi alapművéhez. Egy távoli bolygó határán, a galaxis túl oldalán a Covenant kolonizáló hajó legénysége felfedeznek valamit, amit egy feltérképezetlen paradicsomnak gondolnak, de valójában egy sötét, veszélyes világ, amelynek egyetlen lakója van: a szintetikus David (Michael Fassbender), a halálra ítélt Prometheus expedíció egyetlen túlélője.
alien-covenant-logo
Az Alien: Covenant forgatása 2016. februárjában kezdődik meg Ausztráliában, amelyen Fassbender mellett részt fog venni Noomi Rapace is, bár a leírás alapján egyelőre nem tudni, hogy karaktere, Elizabeth Shaw hogyan illik bele a történetbe. A forgatókönyvet Jack Paglen (Transzcendens) és Michael Green (Zöld Lámpás, Smallville, Everwood, A királyság) írták.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.