Hirdetés

Alien: Covenant - Modern és primitív lesz egyszerre

|

Michael Fassbender elejtett néhány szót a készülő új Alien-filmről.

Hirdetés

Jelenleg gőzerővel zajlik az X-Men: Apokalipszis világ körüli sajtóturnéja, és ilyenkor természetesen a színészeket nem csak a szerepeikről, a forgatásról, hanem készülő új munkáikról is faggatják az újságírók. Michael Fassbender esetében pedig a bőség zavarával küszködnek, minek után a színész az elmúlt időszakban nem nagyon ismeri a pihenés szót (habár elmondása szerint pont most készül egy kicsit szusszanni) és természetesen szóba került a Prometheus folytatása, az Alien: Covenant is.

Hirdetés

A Prometheus egyik hibájának rótták fel (a számos közül), hogy fejlettebb technológiát prezentált, mint a klasszikus Alien filmek, pedig azok előtt játszódott, de Fassbender elmondása szerint ezzel nem lesz gond. És megnyugtatott mindenkit: "Remek díszletek lesznek és emberekből előtörő idegenek."

Ezt kétségtelenül jó hallani, de az Oscar-jelölt színész itt nem állt meg: "A díszletek fantasztikusak. A leglenyűgözőbb díszlet, amit a Prometheus óta láttam, ami tartalmazta az eredeti elemeket is. Lenyűgöző keveréke a modern technológiának és a primitív elemeknek. Úgy is mondhatnám, hogy Ridley ugyanazt csinálta, mint a Szárnyas fejvadász esetében."

Fassbender emellett méltatta az egész Alien-kultuszt megteremtő Ridley Scottot is, akivel ez lesz a harmadik közös munkája a Prometheus és A jogász után. "Elképesztő Ridley-t figyelni munka közben. Igyekszem annyi tudást magamba szívni tőle, amennyit csak lehet, mert dolgozva pár hasonlóan nagyszabású filmen, és látva mennyi részből tevődik össze, mennyi ember dolgozik rajta és mennyi részleg igényel figyelmet, és ezek kezelésében ő igazi mester.

Michael Fassbender androidja, David lesz az egyetlen karakter, aki a Prometheusból visszatér, pedig sokáig úgy volt, hogy Noomi Rapace figurája is főszereplő lesz, majd csak egy rövidke cameot emlegettek, végül ez is elhalt. Az új legénységet viszont olyan színészek fogják kitenni, mint Billy Crudup, Katherine Waterston, Danny McBride és Demian Bichir, a tervezett bemutató pedig 2017 augusztus 4.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.