Hirdetés

Alien: Covenant - Noomi Rapace nem lesz benne

|

Hirdetés

Egyre inkább körvonalazódik, hogy mire számíthatunk a Prometheus 2, vagyis már az Alien: Covenant történetében. Ridley Scott rendező korábban azt nyilatkozta, hogy a Noomi Rapace által játszott Elizabeth Shaw egy cameo erejéig felbukkan majd a folytatásban, amely kapcsolódni fog az 1979-es klasszikus Alien filmhez is, azonban a legfrissebb nyilatkozata alapján Rapace karakterét még ennyi ideig sem láthatjuk majd. Scott a Baz Bamigboye nevezetű honlapnak erősítette meg, hogy a színésznő egyáltalán nem fog visszatérni, hozzátéve, hogy továbbra is keresik a főbb szerepekre a megfelelő színészeket. Az már világos, hogy Michael Fassbendert ismét láthatjuk majd David, az androidként, de vajon kik ezek az új karakterek? Bárkik is legyenek, a Prometheus eseményei után tíz évvel játszódó történetben a Covenant névre keresztelt telepes űrhajó legénységét képezik majd, akik a galaxis másik felében felfedeznek egy ismeretlen bolygót, amiről elsőre azt hiszik, hogy egy felderítetlen paradicsom, ám valójában egy sötét és könyörtelen világ, melynek egyetlen lakója a szörnyű véget ért Prometheus küldetés utolsó túlélője, David.

noomi-rapace-muscles-wallpaper-2
Az Alien: Covenant Ridley Scott szerint brutális lesz. amit el is várunk, ha már egyszer a rettegett Xenomorph minden formájában vissza fog térni. A forgatás áprilisban kezdődik Sydney-ben, a premiert pedig 2017. október 6-ra tűzték ki.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.