Hirdetés

Alien: Covenant - Noomie Rapace csak rövid ideig lesz látható

|

Hirdetés

A 20th Century Fox két hete jelentette be a Prometheus 2 címét. Az eddig Alien: Paradise Lost munkacímen készülgető folytatás végül az Alien: Covenant címet kapta és az is kiderült, hogy kapcsolódni fog az 1979-es, klasszikus Alien filmhez. A hivatalos leírásban csak a Michael Fassbender által alakított David visszatérését említették, ez sokakban kérdéseket vetett fel, Noomie Rapace karaktere, Elizabeth Shaw sorsát illetően. Maga a mester, Ridley Scott árulta el, hogy Noomie Rapace vissza fog térni Elizabeth Shaw szerepében az Alien: Covenantban, ám rendkívül korlátozott időre, ugyanis szerepe éppenséggel egy kameónyi időre csökkent, de ebből pontosan kiderül majd, hogy valójában mi történt vele a Prometheus eseményei után. Az már nem rég kiderült, hogy az Alien: Covenant forgatási helyszínéül a sydney-i Fox stúdió fog szolgálni és a munkálatok valamikor márciusban kezdődhetnek majd. Újabb szereplőkről egyelőre nincs hír, bár pletykák szerint Scott ausztrál származású színészeket keres a Covenant legénységének betöltetlen pozícióiba. A film nagy része a stúdió falain belül forog majd, viszont monumentális sziklás és erdős helyek is szerepelnek a film helyszínei között, tehát egyszer-kétszer a szabadban is járunk majd. Az Alien előzményfilm első felvonásának forgatása 16 hétig fog tartani, ez idő alatt pedig 600 helybélinek is munka lehetőséget kínálnak. [caption id="attachment_73357" align="aligncenter" width="600"]

Noomie Rapace a Prometheus egyik jelenetében.
Noomie Rapace a Prometheus egyik jelenetében.[/caption] A napokban Scott sajtókonferenciát is tartott az országban, ahol elárulta, hogy az Alien: Covenant az első epizódja az általa tervezett trilógiának, amely szorosan fog kötődni az 1979-es sci-fi klasszikushoz és összeköttetésben áll majd a Prometheusszal is. Scott célja a trilógiával az, hogy megmagyarázza az Alien történetében felmerülő alapvető kérdéseket. Ridley Scott Jack Plagen, Michael Green és John Logan forgatókönyvéből rendezi majd a filmet. A Covenantban egyelőre még nem láthatjuk majd a klasszikus Xenomorph-ot, cserébe viszont másik két lényt megismerhetünk, egy teljesen újat és egy olyat, amilyet már láthattunk. Az Alien: Covenant 2017 októberében érkezik majd a mozikba. Mit gondoltok? Készen álltok még három Alien filmre?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.