Hirdetés

Alien: Covenant - 5 perces videón a prológus

|

A Covenant legénységének utolsó vacsorájába enged betekintést ez a rövidfilm.

Hirdetés

A 20th Century Fox közzétett egy kedvcsinálót Ridley Scott Prometheusának folytatásához. A film a Covenant kolonizáló hajó legénységéről szól, akik úgy gondolják, hogy egy érintetlen paradicsomban landolnak, ám rá kell ébredniük, hogy egy vészélyes világban kötöttek ki, amelynek egyetlen lakosa van: a Michael Fassbender által alakított David.

Hirdetés

Ez a prológus valójában nem lesz benne a kész alkotásban, de segít abban, hogy megismerjük a karaktereket. Az utolsó vacsorára keresztelt rövidfilmet Ridley Scott fia, Luke Scott rendezte és a legénység utolsó estéjét mutatja be, mielőtt hibernálnák magukat. Ebből kifolyólag valószínű, hogy az Alien: Covenant a Prometheushoz hasonlóan a szereplők ébredésével fog kezdődni.

Az Alien: Covenant 2017. május 19-én érkezik a mozikba. Főbb szerepekben Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride, Demián Bichir, Carmen Ejogo, Amy Seimetz, Jussie Smollett, Callie Hernandez, Nathaniel Dean, Alexander England, Benjamin Rigby és James Franco.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.