Hirdetés

Alien: Covenant - új Xenomorph érkezését vetíti elő a forgatási videó

|

Hamarosan életre kel egy új Xenomorph az Alien: Covenant színfalai mögött.

Hirdetés

A napokban Danny McBride, az Alien: Covenant sztárja árult el részleteket a készülő filmről, az egyik legérdekesebb infó, amit megosztott pedig az volt, hogy Ridley Scott rendező a valós effektek használatára törekszik a CGI-al szemben, a 2012-es Prometheus folytatásában. Azt hallottuk, hogy az eredeti Alien is visszatér, de rajta kívül régi és új lényekkel is találkozhatunk.

Hirdetés

Most érkezett egy videó, egyenesen a színfalak mögül, ami az "Ahol minden elkezdődött" címet viseli, és az egyik új Xenomorph születését ábrázolja. Pontosabban a hosszú fekete ujjainak megfestését.

Az új filmben a Covenant kolonizáló űrhajó legénységével ismerkedhetünk meg, akik egy távoli bolygóra tartanak, a galaxis szélén. Azt gondolják, hogy egy érintetlen paradicsomot fedeztek fel, de rá kell jönniük, hogy ez egy sötét és veszélyes világ, amelynek egyetlen lakója a szintetikus David (Michael Fasbender), aki a balul sikerült Prometheus expedíció túlélője.

Az Alien: Covenant 2017. augusztus 4-én érkezik a mozikba, Ridley Scott rendezésében. Főbb szerepekben Michael Fassbender, Noomi Rapace, Uli Latukefu, Billy Crudup, Danny McBride és Katherine Waterston.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.