Hirdetés

A Fox újragondolja az Alien franchise jövőjét

|

Olybá tűnik, hogy a Ridley Scott által megkezdett irányvonal végleg elhasalt.

Hirdetés

Nem sok széria járt be akkora utat, mint a Ridley Scott által megálmodott sci-fi horror, az Alien franchise pedig közel negyedik évtizede bővíti univerzumát. Tény, a rajongók véleménye egybehangzóan kimondja, hogy az első két film minőségét azóta sem sikerült megközelíteni. A legutóbbi installáció, az Alien: Covenant rendkívül vegyes fogadtatást kapott, a legnagyobb probléma a filmmel azonban egyértelműen az volt, hogy Scottnak nem volt stabil elképzelése a jövőt illetően. A Covenant kapkodó volt, de még a legendás Xenomorph visszahozatala sem sikerült a legjobban, most pedig nagyon úgy fest, hogy a film jogait birtokló stúdió, a Fox változásokat eszközölhet.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Fox újragondolja, hogy milyen irányba is kellene haladnia a legendás címnek, lévén az Alien: Covenant a vegyes kritikák mellett kifejezetten gyenge számokat produkált, már ami a film bevételeit illeti.

"Forrásaink szerint a Fox átértékeli Ridley Scott további két Alien-filmjének ötletét. "-írt a The Hollywood Reporter.

Scott már megkezdte az eddig Alien: Awakening címen ismert előzmény-folytatás munkálatait, ami egyes hírek szerint összekötné a Prometheus által megkezdett előzményfilmek és az első Alien alkotás történetét. Scott az Alien: Covenant sajtóturnéja alatt elhintette, hogy akár további hat(!) filmet is elkészítene a xenomorphok univerzumában, ám az szinte már garantált, hogy erre nem fog sor kerülni. Kissé komikus, ami a franchise körül zajlik, a legnagyobb kérdés ezzel párhuzamosan pedig az, hogy a Fox vajon továbbra is Ridley Scott mesélésében képzeli el az eljövendő filmeket?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.