Hirdetés

Alien to Prometheus - 9 lemezes, limitált példányszámú kiadvány

|

Az Alien-rajongók legnagyobb örömére október 17-én a Prometheus című film mellett egy 9 lemezes, limitált példányban (50db) megjelenő kiadás is megvásárolható lesz Alien to Prometheus címmel.

Hirdetés

Mindössze 50 példányszámban elkészült, 9 lemezes, exkluzív gyűjteménynek örvendhetnek a rajongók, melynek címe Alien to Prometheus és az összes film bővített extráját, valamint azok minden extráját tartalmazza rendkívül igényes, letisztult dizájnú dobozban. Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy kizárólag az Xpress.hu és MediaMarkt hálózatában lesz elérhető a kiadvány október 17-én. További információk a kiadásról a folytatásban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.