Hirdetés

Alien-előzmény: Epikus infóáradat!

|

Tanácstalanságban szenvedtünk Ridley Scott mágus következő bűvésztrükkjét illetően, de remélhetőleg ezúttal nem szemfényvesztés lesz az a temérdek adat, amit elénk tárt a művész.

Hirdetés

Ridley Scott a következő biztosnak állított információkat osztotta meg velünk az Alien-előzményekkel kapcsolatban:

- Biztosan nem folytatás lesz, hanem előzmény, ne higgyünk a pletykáknak.
- A legelső rész neve Prometheus lesz és nem Paradise, ahogy korábban írták.
- A film stílusa a régiekre hajaz majd, mégis a történettel próbál Scott valami újat mutatni, amellyel kapcsolatban már most lelkendezésben tört ki, annyira jó lesz.
- Hivatalosan is elismerte, hogy ő rendezi, hiszen ezt cáfolandó pletykák is napvilágot láttak, de no para. Scott marad.
- A napokban beszéltünk róla, hogy a stúdió Charlize Theron-t akarja főszereplőnek, Scott pedig Noomi Rapace-t és Michelle Yeoh-t. Nos, a rendező Rapace karakterét megerősítette, ő biztosan benne lesz.
- A forgatókönyvet Damon Lindelof (Lost, Cowboyok és űrlények) írta.
- A film hivatalos megjelenési dátumára is fény derült, ez 2012. március 9.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.