Hirdetés

Alien-előzmény: hasonlít majd az eredetire?

|

Egyre több részlet derül ki Ridley Scott első Alien-előzményéről amelyről már jól tudjuk, hogy Prometheus név alatt látja meg a napvilágot jövőre.

Hirdetés

Egy belsős munkatárs szerint rengeteg olyan dolgot és utalást fedezhetünk majd fel a Prometheus-ban, amit már az eredeti Alien filmben is láthattunk, hasonlóak lesznek Alien barátaink is, nem beszélve a már párszor szóba kerülő űrhajóról. A munkatárs azt is tudni véli, hogy a film egy részét Marokkóban forgatják, és a sztori szerint majd itt egy bizonyos ásatás után idegenekre utaló DNS-eket találnak, amely elvezet egy idegen bolygóra. Ha a Prometheus fele annyira tudja hozni azt a színvonalat, mint a 79-es klasszikus, akkor már jól jártunk. Ide vele!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.