Hirdetés

Alien-előzmény: jó hír a rajongóknak!

|

A fokozatos lehangolódások és körülményeskedések után azt hiszem jól esik hallani valami biztató körülményt is Ridley Scott Alien előzményeiről, a mostani hír pedig bizakodásra ad okot.

Hirdetés

Bár Ridley Scott továbbra is hadlábon áll a stúdióval a korhatár besorolás miatt (az a fránya 13-as karika ugye), valamint a számára kirótt büdzsé kérdése sem tisztázott, az már bizonyosra vehető, hogy az eredeti Alien lény tervezője, maga H.R. Giger is részt vesz az előzmények munkálataiban. Szakértelmével és elképzeléseivel nagyban segíti majd a filmeket, hogy méltóak legyenek az idegenekhez. Mi jó hír a sok viszontagság között, ha nem ez?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.