Hirdetés

Alien-előzmény: új cím és helyzetjelentés

|

Ridley Scott előzményeivel kapcsolatban több apróbb infó is felröppent, mint például késni fog a forgatás, majd az hogy nem késik, majd megint az, hogy igen. Mi az igazság?

Hirdetés

A rendező szerint a legelső előzményfilm alcíme Paradise lesz. Érdekes módon a Vulture nem magyarázta, hogy miért ez, vagy hogy Alien: Paradise lesz-e, csak simán Paradise-ként emlegetik. Emellett Scott úr szívesen látná Michael Fassbender-t valamint Michelle Yeoh-t is egy-egy szerepben, de nem tudni még, hogy a stúdió is elfogadja-e őket, valamint az említett színészek időbeosztása is kérdéses. Nagyon úgy tűnik, hogy a Paradise körül semmi sem életbiztosítás. Az viszont válallhatónak tűnik, hogy márciusban kezdődik a forgatás és végre Scott is azt mondta, hogy nem fognak csúszni. Friss hírek esetén jelentkezünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.