Hirdetés

Démonok között 2 - Warren-ék Londonba utaztak

|

Hirdetés

James Wan néhány új fotóval örvendeztette meg a követőit, egyenesen a Démonok között 2 forgatásáról. A folytatásban visszatér Patrick Wilson és Vera Farmiga, akik Ed és Lorraine Warren paranormális nyomozók szerepében ezúttal az európai szigetország szívébe utaznak. A 2014-es spin-offal, az Annabelle-el ellentétben, ami egy háttértörténet volt, az új film folytatja az első részben megismert páros történetét, akik egy újabb nyugtalan lélek esetét vizsgálják ki.

I bring my crane into every pub I visit. #warringtonhotel #london #conjuring2 James Wan (@creepypuppet) által közzétett fénykép,
  A Démonok között 2, hivatalos címén a The Conjuring 2: The Endfield Poltergeist 2016 június 10-én kerül majd a mozikba. A forgatókönyvet Chad és Carey Hayes körmölték, a rendezést pedig a Halálos iramban 7 direktora, James Wan végzi. Ti várjátok a folytatást?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.