Hirdetés

Alkonyat - Az eddigi filmek egy banneren

|

November 16-án minden kiderül, legalábbis azok számára, akik nem olvasták el regényben az Alkonyat széria befejezését. A nagy alkalomra való tekintettel minden eddigi filmet egy bannerre zsúfoltak.

Hirdetés

Külföldön az a terv, hogy november 15-én a Summit Entertainment mindegyik filmet egymás után leadja, majd az Alkonyat maraton zárásaként bemutatják a záró, utolsó epizódot is, méghozzá éjfélkor. Természetesen ez minket nem érint, ellenben az alkalomra kiadott banner elég pofás lehet a rajongók számára, gyönyörködjünk benne együtt. Hazai fronton egyébként november 22-én számíthatunk az Alkonyat: Hajnalhasadás második részére.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.