Hirdetés

Újabb filmekkel bővülhetnek az Alkonyat és Az éhezők viadala franchise-ok

|

A Lionsgate elnöke a befektetőknek intézett beszédében árulta el, hogy szeretnék tovább bővíteni az Alkonyat és Az éhezők viadala szériák filmes univerzumát, amelyek ott szerepelnek a kiadó legjövedelmezőbb franchise-ainak listáján.

Hirdetés

A Stephenie Meyer regényei alapján készült Twilight, avagy magyarul Alkonyat sorozat öt filmet élt meg eddig és összesen 3.3 milliárd dollárt hozott a Lionsgate konyhájára, de nem sokkal marad el a Suzanne Collins könyveiből adaptált The Hunger Games, vagyis Az éhezők viadala sem, amely négy filmmel tudott 2.9 milliárdnál is többet termelni világszerte. 

Hirdetés

Nem csoda hát, ha a kiadónak feltett szándéka mindkét széria mielőbbi folytatása, amelyre már tavaly kaptunk utalásokat az Alkonyat és Az éhezők viadala kapcsán is. Most a Lionsgate vezetője, Jon Feltheimer a befektetőknek intézett beszédében arról beszélt, hogy mindkét franchise-ban bőven van még potenciál, amit érdemes lenne kiaknázni: 

Rengeteg elmesélésre váró sztori van és mi készek is vagyunk őket elmesélni, amint az alkotóink készen állnak rájuk. 

Variety ezenkívül úgy tudja, hogy Feltheimer szerint csakis a két szerző, Stephenie Meyer és Suzanne Collins hozzájárulásával folytatják az Alkonyatot és Az éhezők viadalát. Ti milyen további filmeket (akár spin-offokat, akár folytatásokat vagy előzményeket) tudnátok elképzelni az említett fantáziavilágokban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.