Hirdetés

Alkonyat: Hajnalhasadás 2 - Pár új kép

|

Az Entertainment Weeklynek köszönhetően érkezett néhány új kép az Alkonyat széria befejező epizódjához.

Hirdetés

Szerintem bátran kijelenthetjük, hogy várjuk az Alkonyat: Hajnalhasadás kettőt. Ki ezért, ki azért... A képeken csupa idilli jelenetet láthatunk. Bella fogja Edward kezét, Edwart fogja a lánya kezét és Jacob fogja a saját kezét. A film ott folytatódik, ahol az előző abbamaradt: Bella vámpírrá változott, Renesmee megszületett és a harcok tovább folynak, hiszen a Volturi nem nézi jó szemmel az új Cullen családot. A magyar premier november 22, a főbb szereplők pedig: Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner, Lee Pace, Michael Sheen, Dakota Fanning, Ashley Greene, Maggie Grace, Kellan Lutz, Nikki Reed, Billy Burke és Mackenzie Foy.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.