Hirdetés

Alkonyat - Hajnalhasadás 2. rész - A hivatalos sztori

|

Érthető okokból a kemény magot képviselő Alkonyat rajongók és a könyvek olvasói már kívülről tudják, mi fog következni a Hajnalhasadás maradék részében, de a többieket azért felvilágosítjuk!

Hirdetés

Bill Condon két részletben készítette el a Hajnalhasadás című utolsó Alkonyat regényt: Robert Pattinson, Kristen Stewart és Taylor Lautner utoljára láthatóak hárman együtt szerelmi háromszögben a vásznon. A második rész szinopszisa: Bella és Edward gyermekének, Renesmee-nek, születése veszélyes láncreakciót vált ki, ami a Culleneket és a Volturikat egy elkerülhetetlen végso csata felé sodorja. Az izgalmas és romantikus Hajnalhasadás folytatja a természetfeletti karakterek és a szenvedélyes szerelem történetét, ami az Alkonyat szériát a világ egyik leghíresebb jelenségévé tette. A hivatalos megjelenés 2012. november 22. a Pro Video jóvoltából.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.