Hirdetés

Alkonyat - Hajnalhasadás 2. rész - Promó kép

|

A Summit Entertainment kiadta a legelső olyan Hajnalhasasadás 2. rész marketing anyagát, amelyen Edward és Bella gyermeke, a kis Renesmee is feltűnik. Mozdulj rá, Jacob!

Hirdetés

A fiatal és aranyos Mackenzie Foy megkapta élete első nagy szerepét, hiszen az Alkonyat: Hajnalhasadás nagy kiugrás lehet számára. Eddig csupán egy-két sorozatban tűnt fel (Hawaii Five-O, FlashForward, Míg a halál el nem választ) néhány epizód erejéig, ám Renesmee karaktere fontos lehet a karrierje szempontjából. A folytatásban az Entertainment Weekly egyik promóciós fotóját láthatjátok, amin együtt mutatkozik az új család: Edward (Robert Pattinson), Bella (Kristen Stewart) és a kis Renesmee (Mackenzie Foy). Az Alkonyat - Hajnalhasadás második része Bill Condon (Chicago, Érzelmek tengerében) rendezésében kerül kiadásra novmber 22-én.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.