Hirdetés

Alkonyat – Hajnalhasadás 2. rész – Végleges poszter, és képek a filmből

|

Közeledik a vég. Legalábbis az Alkonyat-széria számára. Ha minden igaz, lezárul a sztori, és ebbe a fináléba kapunk egy kis betekintést a poszter és a képek által.

Hirdetés

A poszteren mindenki halálosan komoly arccal, bőszen rohan a kamerába, előtérben Kristen Stewart, Robert Pattinson és Taylor Lautner. Bár véleményem szerint nem elég hiteles ez a rohanós téma, olyan, mintha csak beállították volna őket az adott testhelyzetbe. A poszteren látható felirat szerint egy olyan epikus finálét láthatunk, mely örökké élni fog. Lehet, hogy megköveztek, de ezzel egyet kell, hogy értsek. Gondoljunk csak bele, a rajongóknak biztos, hogy tetszeni fog, a számukra epikus véget ér kedvenc szériájuk. Akik pedig hivatásosan utálják az egész sorozatot, azok is emlékezni fognak rá, de negatív okok miatt. Hogy melyik táborban lesznek többen? November 16-án kiderül! A posztert és a képeket megtaláljátok a folytatásban!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.