Hirdetés

Alkonyzóna - Leonardo DiCaprio időutazik

|

Nehezen akar megvalósulni Leonardo DiCaprio produkciós cégének és a Warner közös projektje, az új Alkonyzóna mozi, de remélhetőleg most fellendültek az események.

Hirdetés

A Warner és Leonardo DiCaprio produkciós cége, az Appain Way közösen szeretne elkészíteni egy újabb Alkonyzóna filmet, melyben magától értetődően DiCaprio lehetne a főszereplő. A forgatókönyvet rengetegen pofozgatták már, legutóbb Jason Rothenberg nyúlt hozzá érdemben. Alkonyzóna néven 1983-ban már készült film,de sorozatként is láthattuk már három alkalommal is az elmúlt évtizedekben (1959-64, 1985-89 és 2002-03). Legutóbb arról volt szó, hogy Matt Reeves, a Cloverfield rendezője készítheti a sci-fi-fantasy tervezetet, de azóta az a hír járja, hogy ő is kilépett. A film sztorija állítólag az lesz, hogy egy tesztpilóta egy próbarepülés során eléri a fénysebességet, mikor kiszáll, arra eszmél, hogy 96 évet ugrott előre az időben. Mivel több Alkonyzóna epizód is foglalkozik időutazással, ezért nem világos, hogy mit szeretne feldolgozni a mozi, de annyi bizonyos, hogy lesz egy a sorozatra jellemző nagy csavar a játékidő végén.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.