Hirdetés

Áll a bál Keanu Reeves 47 roninja körül

|

Kirúgták Keanu Reeves készülő szamurájos-roninos filmjének rendezőjét, és a Universal stúdió társelnöke, Donna Langley vette át a projekt gondozását.

Hirdetés

Carl Rinsch rendezőnek alighanem azért kellett mennie, mert a 175 millió dollárosra tervezett produkció már 225 milliónál tart, és még mindig nincs teljesen kész. Sőt, a stúdió egy nagy katyvasznak tartja a több órányi felvett nyersanyagot, amiben az is szerepet játszhat, hogy Rinschnek ez az első nagyjátékfilmje. A rendező eddig kiváló reklámklipeket készített többek között a Heinekennek és a BMW-nek, ám attól még, hogy valaki húsz másodpercben el tud mesélni egy történetet, nem biztos, hogy egy kétórás hősi eposzt is össze tud rántani.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.