Hirdetés

All I See is You - A Z világháború rendezőjének új filmje

|

Hirdetés

A Z világháború, a Quantum csendje és az Én, Pán Péter rendezője, Marc Forster újfent filmet forgat az SC International Pictures és a LINK Entertainment támogatásában. Az All I See is You egy izgalmas lélektani drámának ígérkezik Blake Lively (Gossip Girl - A pletykafészek, Vadállatok, Zöld Lámpás) és Jason Clarke (Zero Dark Thirty - A  bin Láden-hajsza, A majmok bolygója: Forradalom, Fékezhetetlen) főszereplésével, amelynek forgatókönyvét maga Forster körmöli Sean Conway (Rúzs és vér, Ray Donovan) segédletével. Az All I See is You történetében egy vak nő és férje esetét láthatjuk megelevenedni, amelyben miután a feleség szemét helyreállítják, elkezd felfedezni korábban nem tapasztalt és zavaró tényezőket magukról, a házasságukról, az életükről. Az egzotikus helyszíneken játszódó sztorival kapcsolatban azt az ígéretet kaptuk, hogy olyan váratlan csavarokkal és fordulatokkal lep meg minket, amik semmihez sem hasonlítható utazásra visznek el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.