Hirdetés

All You Need is Kill - Az inváziós sci-fi első látnivalója

|

A Warner Bros. már egy ideje forgatja a Tom Cruise nevével fémjelzett, időhurokkal megbolondított inváziós sci-fi-t, ám az All You Need is Kill csak most kapta meg az első hivatalos fotót.

Hirdetés

Doug Liman (A Bourne rejtély) rendezheti a 2014. március 14-re belőtt filmet, amelyben oylan színészeket láthatunk, mint Tom Cruise, a gyönyörű Emily Blunt és Bill Paxton. A sztori a következőépp alakul: Egy rovarszerű földönkívüli faj lerohangja a Földet, külön-külön egyetlen ország hadserege sem képes megállítani őket, ezért a világ különböző erői összefognak, hogy gátat szabjanak az idegenek pusztításának. Bill Cage alezredes (Cruise) egy tiszt ebben a seregben, aki azonban soha nem volt valós ütközetben. Cage percek alatt elesik a csatamezőn, a tomboló túlerővel szemben, de furcsamód felkel, mégpedig a csata előtti pillanatokban, és újra harcolnia kell az idegen erőkkel. De megint meghal…és megint. Cage valami oknál fogva időhurokba került, ami által újraéli ugyanazt a brutális napot, újra és úja. Minden halálozással Cage erősebb, kitartóbb lesz, és kezdi átlátni az idegen faj stratégiát... A teljes kép a folytatásban található.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.